Welkom bij de expo van Opslagpark

Ben jij op zoek naar duurzame opslagruimte zonder ingewikkelde contracten?

Wat is Opslagpark?

Opslagpark is het platform voor zowel bedrijven als particulieren die op zoek zijn naar een tijdelijke opslagruimte, echter blijft de hoofddoelgroep toch webshopeigenaren. 

Naast het verbinden van huurders en verhuurders door heel Nederland, biedt Opslagpark ook aanvullende services als meerwaarde. De huurders kunnen gebruik maken van een extra aanvullende verzekering voor de goederen, transport- en verhuisservice maar ook (de)montageservice. 

Het concept gaat dus verder dan alleen het verbinden van huurders en verhuurders.  

Op het platform kunnen huurders diverse ruimtes vinden verspreidt over heel Nederland. Deze ruimtes worden op basis van eerdere beoordelingen gerangschikt waardoor de huurder niet hoeft te twijfelen over de veiligheid van zijn of haar goederen. Tevens staat Opslagpark garant en bemiddeld tussen de twee partijen.  

Hoe werkt Opslagpark?

Ruimte zoekenden kunnen eenvoudig op het platform de benodigde hoeveelheid palletplaatsen aangeven en vervolgens hun postcode. Op basis hiervan wordt er een selectie gemaakt van beschikbare opslagruimtes. De palletprijzen en minimale huurperiode wordt getoond met een foto van het magazijn waar de huurder de goederen opslaat.  

Hoe verdient Opslagpark?

Opslagpark verdient op commissiebasis van de totale huurperiode en aantal pallets maar ook op de aanvullende services door collectieve contracten af te sluiten met de samenwerkende partners (transportbedrijven, verzekeringsmaatschappijen, (de)montagebedrijven). Tevens kunnen verhuurders voor hun advertentie extra exposure kopen (omhoog plaatsen, uitlichten met extra banner en kader, mailingcampagnes etc.). In een later stadium, na meer bekendheid, kan er gebruik worden gemaakt van aansluitkosten en een maandelijks bedrag voor verhuurders.  

Wat is de positie van Opslagpark?​

Opslagpark is de oplossing voor kleine ondernemers en particulieren die slim gebruik willen maken van opslagruimte. De doelgroep van Opslagpark zijn de webshopeigenaren die de overgang maken tussen een voorraad thuis, en behoefte aan een externe voorraad.  Door gebruik te maken van loze ruimte bij andere bedrijven, worden er twee problemen tegelijkertijd opgelost. Webshop eigenaren kunnen op een makkelijke manier hun goederen opslaan, en er is minder leegstand. Dit is een win win situatie!

Door duurzaam met leegstand om te gaan en een bedrijf te zijn zonder eigen middelen is Opslagpark 100% Futureproof.

Het verhaal van Opslagpark

Welke middelen zet Opslagpark in?

Landingspagina

De potentiële klanten van Opslagpark vinden vertrouwen erg belangrijk. Dit blijkt ook uit de 8 interviews die zijn afgenomen. Om vertrouwen uit te stralen, is de primaire hoofdkleur van Opslagpark marineblauw. Dit kleurtje staat namelijk voor serieus, vertrouwd en eerlijk. Doordat de goederen van onze klanten veilig moeten staan, is marineblauw voor ons, maar ook voor de doelgroep een mooie kleur!

De secundaire kleur die is gebruikt is mosterdgeel. Deze kleur staat voor alertheid en vriendelijkheid. De processen binnen Opslagpark moeten vlot verlopen, snel huren en met hulp van vriendelijke klantenservice. Doordat face-to-face contact niet mogelijk is voor Opslagpark, moet het mosterdgele kleurtje ons vriendelijkheid beter naar voren brengen. Wij beloven je dat wij je altijd met een glimlach zullen helpen. Jij blij, wij nog blijer!  

Om jou als klant zo goed mogelijk te helpen bij het flexibel zoeken naar een opslagruimte, hebben we ons platform zodanig ingericht dat je snel kunt navigeren op een responsieve landingspagina. Op jouw smartphone, tablet of laptop zoek en boek je eenvoudig een aantal palletplaatsen. De acht steden in de header geven duidelijk aan waar de meeste opslagruimtes te vinden zijn, namelijk door heel Nederland!  

 

Hoe kun je snel aan de slag als huurder van een flexibele ruimte?

Waarom gebruik maken van de quick search box?

Waarom zou je verder scrollen?

Live support

24 uur, 7 dagen per week

Verzekerd

Opslagpark als tussenpersoon

Wij ontzorgen

Extra aanvullende services

Veilig betalen

256 bits versleuteling

Rotterdam

amsterdam

utrecht

Den Haag

almere

breda

Snel jouw ruimte vinden?

Aantal pallets

Voor hoe veel weken?

Aanvullende services

Ruim 1.800 gebruikers gingen jou voor!

Alex de Vries

5/5

“Dankzij opslagpark.nl heb ik meer kunnen opslaan tijdens de drukte voor alle feestdagen!”

Willemijn Donkersloot

4/5

“Bij het verhuizen hoefde ik niet aan transport en extra ruimte te denken. Heerlijk zeg!”

Hakan Aktas

5/5

“Ik ben vriendelijk geholpen aan de lijn en hebben snel een ruimte kunnen vinden”

Waarom opslagpark.nl?

100% vertrouwd

Wij staan voor je klaar. Onze selectie besluit alleen uit geverifieerde verhuurders, zo hoef jij je geen zorgen te maken. Wij helpen je 24/7.

Wij ontzorgen

Niet alleen het vinden van een ruite is mogelijk bij ons, maar wij regelen ook jouw verhuisservice, transport, extra verzekering en meer!

Flexibiliteit op 1

Geen langlopende contracten in onzekere tijden, maar flexibiliteit voor jou. Jij kiest hoelang, waar en wanneer. Wel zo makkelijk.

Opslagruimte Amsterdam

Palletweg 712, 1453 EA, Amsterdam

Vanaf €6,10 per pallet, per dag

4.7/5

688 reviews

Opslagruimte Rotterdam

Magazijnstraat 96, 3838 KS, Rotterdam

Vanaf €4,85 per pallet, per dag

4.4/5

1.694 reviews

Opslagruimte Amsterdam

Stellinglaan 70, 1010TR, Den Haag

Vanaf €7,40 per pallet, per dag

4.9/5

429 reviews

Opslagruimtes

Rotterdam
Amsterdam
Den Haag
Utrecht
Assen
Breda
Eindhoven

Informatie

Huren
Verhuren
Transport
Verzekering
FAQ
Algemene Voorwaarden

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ruimtes en acties!

Aanwezigheid van Opslagpark

LinkedIn

LinkedIn is het platform als het gaat om het connecten met en van mensen. Naast het samenbrengen van mensen is het via LinkedIn ook veel persoonlijker om met elkaar in contact te komen.  De hoofdoelgroep van ons platform zijn webshopeigenaren/ondernemers. Een groot gedeelte van deze ondernemers zit op LinkedIn

Middels een LinkedIn post kan er heel eenvoudig een specifieke doelgroep bereikt worden. Ook middels het gebruik van hashtags in de post valt de post eerder op bij de doelgroep.  

Instagram

De keuze voor Instagram is dat daar veel (nieuwe) ondernemers op actief zijn. Op Instagram deel je visualsdie goed werken om onthouden te worden. Dit is erg belangrijk om het traditionele patroon te doorbreken. Door het gebruik van hashtags, locaties en het taggen van andere accounts bereik je meer mensen, wat bijdraagt aan naamsbekendheid. 

Daarnaast is adverteren ook een groot voordeel van Instagram om zo de brand salience te delen.  

Instagram werkt ook heel goed aan brand imagery en feelings. Door het delen van visuals willen wij het vertrouwen wekken. Wij willen graag laten zien dat we transparant en duurzaam zijn. Delen is ook een belangrijke waarde als kern. Hierbij willen wij ook laten zien dat persoonlijke interactie een centraal punt is.  

Dit kunnen wij bereiken door de gezichten van de verhuurders te laten zien. Er is uitgekomen dat dit helpt bij het opwekken van vertrouwen en loyaliteit. Hierbij speelt interactie dus ook een grote rol en draagt bij aan een goed gevoel.  

Wat wij veel zagen bij andere soortgelijken bedrijven is dat zij ook bijzondere verhalen deelden over ondernemers, storytelling. Dit proberen wij ook te doen  

Flyer

Ook hebben wij een flyer als contentvorm gekozen. Flyers komt je niet zoveel meer tegen, omdat er zoveel online gaat tegenwoordig. Maar met een flyer heb je toch iets tastbaars en visueels van Opslagpark, wat bij draagt aan het memorable aspect.  

Door het vergroten van de kernwoorden willen wij hier de nadruk op leggen. Deze kernwoorden zijn ook grote bepalers voor het maken van een keuze voor een opslagruimte. 

Wij hebben ze gemaakt met de gedachten om deze te verspreiden bij de KVK, voor nieuwe ondernemers die op korte termijn opslagruimte zouden kunnen gebruiken.

Advertentie
Metro

Deze billboard spot je tijdens de Webwinkel Vakdagen beurs bij de (metro)haltes rondom de Jaarbeursplein in Utrecht. De bedoeling is om de ondernemers te bereiken die naar de beurs komen en zo bewust te maken van de mogelijkheden van Opslagpark. De 3 belangrijke punten: geen langlopende contracten, aanvullende diensten mogelijk en Opslagpark als aanspreekpunt komen hierin weer naar voren. Met deze billboard kunnen uiteraard ook particulieren bereikt worden.

In de onzekere tijden met het Coronavirus, is het ook lastig om de beurzen te organiseren. Als future-proof brand kunnen we deze campagne ook als cross-marketing online uitzetten op Google, als er wordt gezocht naar ‘Webwinkel Vakdagen’ of de afkorting ‘WWVD’, kunnen we de potentiële klanten bereiken.

 

Advertentie
Billboard

Op industrieterreinen en bedrijvenparken in heel Nederland spot je de billboard XL van Opslagpark! Deze billboard heeft deze unieke locaties gekregen rondom industrieterreinen en bedrijvenparken, doordat er met name ondernemers komen naar de industrieterreinen en bedrijvenparken. Om top-of-mind-awareness te creëren is het nodig om deze billboards op prominente plekken te plaatsen.

Opslagpark als futureproof merk

Opslagpark heeft een mooie toekomst potentie. Door het lezen van het boek TRUE Brands en artikelen van Frankwatching blijkt dat de sharing economy een groot deel van onze toekomst gaat uitmaken. Al bestaande principes hiervan zijn o.a. Snappcar en Airbnb. Op ditzelfde principe is onze kern gebaseerd. Het nuttig besteden van loze ruimtes. Dankzij dit principe hebben particulieren meer baat bij hun extra (loze) ruimte en scheelt het ondernemers in kosten en reistijd. Daarbij hoeft een gemeente ook niet extra te bouwen.  

Opslagpark heeft een mooie toekomst potentie. Door het lezen van het boek TRUE Brands en artikelen van Frankwatching blijkt dat de sharing economy een groot deel van onze toekomst gaat uitmaken. Al bestaande principes hiervan zijn o.a. Snappcar en Airbnb. Op ditzelfde principe is onze kern gebaseerd. Het nuttig besteden van loze ruimtes. Dankzij dit principe hebben particulieren meer baat bij hun extra (loze) ruimte en scheelt het ondernemers in kosten en reistijd. Daarbij hoeft een gemeente ook niet extra te bouwen.
Verder is dit principe ook duurzamer dan de andere principes. Duurzaamheid speelt ook een grote rol in de toekomstige economie en het handelen. Het reizen van en naar opslag locaties wordt verminderd, net als het onderhoud van andere opslag locaties.
Daarnaast speelt de persoonlijke connectie ook een belangrijke rol. Het draagt bij aan een effectieve manier van (gratis) netwerken en transparantie. Het is een laagdrempeliger concept dan andere soortgelijke bedrijven. Dit gaat een groot deel uitmaken van het toekomstige ondernemingsklimaat.
Verder is ons concept ook toegankelijk met een app, wat mogelijk wordt gemaakt door technologie. Technologie zal zich volgens de experts nog verder ontwikkelen, waardoor er nog meer kansen liggen voor ons om uit te breiden en ons concept nog klantvriendelijker te maken!

Opslagruimtes

Rotterdam
Amsterdam
Den Haag
Utrecht
Assen
Breda
Eindhoven

Informatie

Huren
Verhuren
Transport
Verzekering
FAQ
Algemene Voorwaarden

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ruimtes en acties!